© Aydın Şafak

Aydın’ın sefasını Muş lobisi sürüyor

Aydın’da 15 bin Muşlu var. Hem AK Parti hem CHP’den istediklerini alıyorlar.

Aydın’da klan zihniyeti hortladı. AK Parti Teşkilatları Müslüman müteahhitlerden geçilmezken CHP ve Aydın BŞB Muş lobisine kıyak üzerine kıyak yapıyor.

Bir milyon 300 bin kişilik kentte bir ayakları AK Parti, bir ayakları CHP’de olan ve sayıları 15 bini geçmeyen Muş lobisine yapılan kıyaklar kendisi de Doğu kökenli olan Ovaeymir Mahalle Muhtarı Halis Hekimoğlu’nu bile çileden çıkardı.

Tüm Aydınlılar adına tepkileri dile getiren Halis Hekimoğlu, mahallelerinde bulunan iş yerlerinin ihaleye çıkacağız diye boşaltılarak, Muşlular Derneği’ne verilmesine sert tepki gösterdi.

Yaşananlardan Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sağ kolu Ozan Çavusoğlu'nu sorumlu tutan Halis Hekimoğlu Aydın BSB’nin hukuksuzluk yaptığını dile getirdi.

Yıllardır Aydın'ı en tanınan ve sevilen simalarından olan Halis Hekimoğlu verdiği röportajda tüm gerçekleri gözler önüne serdi.

Kendisi de Muş’lu olan Özlem Çerçioglu'nun sağ kolu Ozan Çavuşoğlu'nun tepkiler sebebiyle yanında koruma ordusuyla birlikte gezdiği biliniyor.

Taş döşeme işçisi olarak Aydın Belediyesi’nde işe girip şu anda Aydın BŞB’de Özlem Çerçioğlu’nun eşbaşkanı gibi yetki sahibi olan Ozan Çavuşoğlu’nun Muşlular Derneği Başkanının aile bireyleri başta olmak üzere çok sayıda Muş kökenli kişi işe alınırken, çok sayıda Aydınlı ve Aydın’da yaşayan diğer illerden gelen vatandaşların işten çıkartıldığı kaydediliyor.

İşte bir milyon üçyüz bin Aydınlı ve Aydın’da yaşayan vatandaşın hislerine tercüman olan Halis Hekimoğlu’nun Aydın Denge Gazetesi’nde yayınlanan o röportajı…

https://www.aydindenge.com.tr/efeler/30/07/2024/muhtar-hekimoglu-buyuksehir-usulsuzluk-yapiyor

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER