© Aydın Şafak

Çerçioğlu ve yapılanmasını çıldırtan fotoğraf karesi

Dün Tüzük Kurultayı’nda Özlem Çerçioğlu’ndan kaçar gibi uzaklaşan CHP lideri Özgür Özel bu gün Çerçioğlu’nun eski prensi ile kol kola girerek sıcak ve samimi bir görüntü verdi.

Aydın Şafak Gazetesi'nde dün fotoğraflı şekilde yayınladığımız, “Özgür Özel Çerçioğlu'ndan kaçar gibi uzaklaştı” haberimiz CHP Ankara kulislerinde yankı yaparken Çerçioğlu’nun eski Prensi Fatih Akkentli ve CHP Söke Kurultay Delegesi Ali Kemal Özcan ile birlikte verdiği samimi poz Çerçioğlu ve yandaşları cephesinde şaşkınlık yarattı.

CHP’den yavaş yavaş dışlandığı yeni görüntülerle ortaya çıkan ve her geçen gün sadece kamuoyu değil CHP Genel Merkezi'nde de puan kaybettiği fotoğraf karelerine kadar yansıyan Özlem Çerçioğlu, Özgür Özel’in Akkentli ve Özcan ile basın mensuplarına verdiği samimi poz Çerçioğlu cephesini çılgına çevirdi.

Çerçioğlu'nun eski prensi Fatih Akkentli, Söke CHP Büyük Kurultay Delegesi Ali Kemal Özcan ile birlikte, tüzük kurultayına katıldı. Kurultay sırasında CHP Lideri Özgür Özel - Ali Kemal Özcan’ı görünce ismiyle hitap ederek beraberindeki Fatih Akkentli’nin koluna girerek basın mensuplarına birlikte poz verdiler. Özgür Özel'in Akkentli ve Ali Kemal Özcan'a olan yakınlığı fotoğraf karesine kadar yansıdı.

CHP Lideri Özel bir gün önce kendisiyle samimi poz vermek için adeta kendini paralayan Özlem Çerçioğlu'na yüz vermemiş, kerhen tokalaşarak hemen yanından uzaklaşmıştı.

Bu iki fotoğraf karesini kamuoyuyla paylaşıyor ve kente çivi çakmadığı, çevresindeki tüm yönetim kademesi çeşitli suçlardan hükümlü, veya yargılanmakta olan, sadece rejim çatışması ve halkın ekonomiye olan tepkisi nedeniyle bir kez daha seçim kazanan Özlem Çerçioğlu'nun bitişinin göstergesi olan fotorafı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER