© Aydın Şafak

Didim’in damadı İmamoğlu ve Özel’i dile düşürdü

Didim Belediye Başkanı Hatice Totik Gençay’ın damadı Cem Armutlu, ulusal medyada ana haber bültenlerinin konusu haline geldi.

Damat Armutlu'nun icraatları artık Didim’de huzur bırakmaz iken, tepkiler ulusal medyaya yansıdı.

Beyaz TV Ana Haber Bülteni’nde Didim’i Hatice Gençay’ın değil damad Cem Armutlu'nun yönettiği kaydedilirken, damat yüzünden CHP Lideri Özgür Özel ile İstanbul BŞB Başkanı Ekrem İmamoğlu da zan altında kaldı.

Haber içeriğinde damat Armutlu'nun bazı müteahhitler ile beraber hareket ettiği, belediyede işçilere mobing uygulandığı, gerçekleri dile getiren medya kurumlarının damat tarafindan kurulan ve fonlanan hackerlerce  saldırılara uğradığına dikkat çekildi.

Bilindiği gibi Aydın Şafak Gazetesi internet haber sitesi Damat Armutlu ve kayınvalidesi Hatice Gençay hakkındaki iddiaları dile getirmesinin ardından yoğun siber saldırılara maruz kalmıştı. Ayrıca müteahhit Özgür Deniz'in perde gerisi ortağı olduğu belirtilen damat Cem Armutlu'nun, yasalara uygun olmadığı halde lüks villalara ruhsat verildiği iddialarını da gündeme taşımıştı.

Haberde damat Cem Armutlu'nun gizli ortağı olduğu öne sürülen Özgür Deniz'in, CHP Lideri Özgür Özel hakkında “o kim oluyor gelsin bizi o denetlesin” anlamında ifadeler kullandığına da yer verildi.

İşte Beyaz Tv’nin Ana Haber Bültenindeki damat haberi..

(İzlemek için lingi tıklayınız.)

https://youtu.be/E15Hf6hn2EM?si=UFooBYd8Eak8EXrU

https://www.youtube.com/watch?v=E15Hf6hn2EM&t=4s

 

 

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER