© Aydın Şafak

Durmuş Tuna ne demek istedi?

Yaptığı paylaşımında sürekli T harfini kullandı, Çerçioğlu'na iki kişinin bildiği sır değildir mesajı gönderdi. Tuna’nın paylaşımına Önder Yeğen de beğeni koyarak desteğini gösterdi.

Özlem Çerçioğlu'nun on yıllık sırdaşı ve keskin kalemi Durmuş Tuna, ifşaatlarına devam ediyor. Uzun süredir Özlem Çerçioğlu'nun Ergün Poyraz'ın elinde adeta siyasi rehin olduğu vurgularını yapan Durmuş Tuna, son paylaşımlarıyla Çerçioğlu'na kendisini kurtarması için tek çıkış yolunu gösterdi.

Bilindiği gibi Ergün Poyraz, mahalle kavgalarında bile ağıza alınmayacak şekilde itham, iftira ve hakaretleriyle başta Çerçioğlu olmak üzere CHP’li Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Başkanını hedef alıyordu. Hatta ve hatta CHP Lideri Özgür Özel'i FETÖ iftirası ile itham etmiş, CHP’yi de lağım çukuruna benzetmişti. Yetmemiş gibi Akit Gazetesi'ne sadece CHP’li Başkanlar için değil Özlem Çerçioğlu aleyhine de haberler yaptırmıştı.

Ergün Poyraz'ın tüm bu ahlak ve hukuk dışı tavırlarına rağmen Özlem Çerçioğlu, yıllardır ve de sürekli şekilde Poyraz'a sahip çıkıyor, bu durum akıllarda soru işaretleri bırakıyordu. Durmuş Tuna ise Ergün Poyraz elinde ne tür bilgi ve belgeler olduğunu bildiğini belirterek Çerçioğlu'na, “Vur Ergün Poyraz'a tekmeyi. Yoksa siyasi hayatın bitecek” göndermelerinde bulunuyordu. Tuna son paylaşımlarında, “İki kişinin bildiği sır değildir” şeklinde göndermede bulunarak, adeta Ergün Poyraz karşısında Çerçioğlu'nun neden siyasi rehin olduğunun ipuçlarını veriyordu. Tuna'nın ayrıca, “Elinde şantaj malzemen kalmadı” vurgsuyla Ergün Poyraz'a mesaj verirken, “Ya yazarım ya Geel Başkana söylerim” sözleriyle Çerçioğlu'na, Poyraz için gereğini yapması adına son bir şans verdiği gözlerden kaçmadı.

TUNA'YA BİR DESTEK DE ÖNDER YEĞEN'DEN

Öte yandan Durmuş Tuna'nın, “Tinti tapık Erdu” başlıklı paylaşımına, Aydın BŞB Genel Eski Sekreteri ve şimdiki Teftiş Kurulu Başkanı Önder Yeğen'den beğeni geldi. Siyasi kulislerde Tuna'nın paylaştığı ismin BŞB’de başı kanunlarla hayli dertte üst düzey biri olduğu, onun koltuğundan olması halinde Önder Yeğen'in o koltuğa oturmak için heyecanla bekleyiş içerisine girdiği yorumları yapıldı.

Tuna, Önder Yeğen'in paylaşımını beğenmesine teşekkürle karşılık verdi. Daha sonra Önder Yeğen'in beğenisini kaldırdığı görüldü.

İşte o paylaşımlar;

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER