© Aydın Şafak

Evrim Karakoz neden Barış Altıntaş'ın hedefinde?

Özlem Çerçioğlu güdümlü Barış Altıntaş milletvekili adayı olmak isteyince ilk işi Evrim Karakoz’a saldırmak oldu…

BARIŞ ALTINTAŞ, MİLLETVEKİLİ EVRİM KARAKOZ’A NEDEN SALDIRIYOR? Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in etrafını sarıp sarmalayan şebekenin başı olduğu siyasi kulislerde konuşulan Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş yerel siyasetten umudunu kesince yönünü genel siyasete çevirdi. Çevirmesine çevirdi ama Altıntaş hedefine eski yol arkadaşı CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz’u koydu.

 

CHP İl Kadın Kolları seçiminden sonra Efeler Gençlik Kolları Başkanı Selahattin Çoçgun  sosyal medyasında sadece Barış Altıntaş’ın ismini “yazarak” paylaşım yapmış.

Kadın Kolları seçimine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız, Evrim Karakoz, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in de katılmasına rağmen genç başkan Selahattin Çoçgun bir tek Barış Altıntaş’ın ismini paylaşımında ön plana çıkarmış.

CHP siyasi kulislerinden edinilen bilgilere göre;

Paylaşımda ismini göremeyen kişiler Barış Altıntaş’ı arayıp nedir durum diye sormuşlar. Ardından Hikmet Saatçi’yi aramışlar. En son olarak Başkan Özlem Çerçioğlu Barış Altıntaş’ı arayıp haşlamış. Barış Altıntaş belediye içinde Başkan Anıl Yetişkin’e karşı bir yapılanma içinde. Görünürde Başkan Anıl Yetişkin ancak yetkileri elinde toplamak isteyen kişi Barış Altıntaş. Belediye personellerine Ozan Çavuşoğlu üzerinden korku veren Altıntaş, Özlem Çerçioğlu’nun hışmına uğrayınca rotayı Evrim Karakoz’a çevirmiş.

Daha sonra bu gelişmelerin ardından Efeler Gençlik Kolları Başkanı Selahattin Çoçgun, ile paylaşımına başta Özlem Çerçioğlu ve Evrim Karakoz olmak herkesi eklemiş. Ardından Barış Altıntaş, Evrim Karakoz’a yönelik “emek verdiysen gönülden yazarlar, uzaktan baktıysan ağlarsan yazarlar” şeklinde imalı paylaşımını yapmış.

Önümüzdeki dönem Milletvekili olmak istediğini bol alkollü masalarda dile getirdiği siyasi kulislerde konuşulan Barış Altıntaş’ın Evrim Karakoz’a karşı açtığı hizipli savaş bekleyip görelim nereye varacak?

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER