© Aydın Şafak

Kartel lideri elini kolunu sallaya sallaya geziyor

Aydın Şafak Gazetesi’nde yayınlanan Kartel liderinin Didim’deki düğün merasimi Avrupa (Alman) basınına manşet oldu. Buna rağmen önce İstanbul’da gözaltına alındığı iddiaları ortaya atılan Yohannes Bayram Y.’nin Didim’de görüldüğü ve elini kolunu sallaya sallaya gezdiği kaydediliyor.

DİDİM KAZAN O KEPÇE.

DEVLET KORUMASINDA İŞLERE DEVAM.

Belçika’da Y KLANI adıyla anılan ve hakkında CRIME FAMILY (Suç ailesi) olarak belgesel bile çekilen Yohannis Bayram Y. hakkında kırmızı bülten olmasına ve çıkan onca habere rağmen Aydın’ın Didim ilçesinde emniyet görevlilerinin gözlerinin içine baka rahat rahat dolaşıyor.

Bunca gelişmeye rağmen kartel liderinin bu rahatlığı kimden aldığı, devlet içinde kimler tarafından neden korunduğu soruları hakkında ne aileden ne ilgili devlet kurumlarından açıklama yapılmıyor.

Kamuoyunda korku ve panik iklimi yanında büyük rahatsızlığa yol açan bu durum, “Aydın’da başka devletin yasaları mi işliyor?” sorusunu beraberinde getiriyor.

Bu arada son gelen bilgi ve iddialara göre İlçe Emniyet Müdürü Y. D. tarafından yazılan yazıyla Yohannes Bayram Y. için düzenlenen taşımalı silah ruhsat izninin Valilikçe iptal edildiği kaydediliyor.

Bu kadar sansasyonel ve skandal gelişmelere rağmen Didim İlçe Emniyet Müdürü Y. D.’nin Emniyet teamüllerine rağmen yıllardır ve ısrarla orada tutulmasının nedeni bir türlü çözülmüyor.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Y. D.’nin Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde şifai olarak verdiği bilgilerde, Kartel lideri Yohannes Bayram için, “Büyüklerimizin talimatına uydum” dediği öne sürülüyor.

Bu gelişme sonrası kamuoyu, Y. D.’nin işaret ettiği “büyüklerin” kim oldugunu sorguluyor.

ULUSLAR ARASI MEDYADA HABER OLDU

DİDİM’DE ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GEZİYOR

Aydın Şafak Gazetesi’nde yayınlanan Kartel liderinin Didim’dekidüğün merasimi Avrupa (Alman) basınına manşet oldu. Buna rağmen önce İstanbul’da gözaltına alındığı iddiaları ortaya atılan Yohannes Bayram Y.’nin Didim’de görüldüğü ve elini kolunu sallaya sallaya gezdiği kaydediliyor.

İşte Alman basınında yayınlanan haber lingi…

https://stuttgartnews.org/red-notice-wedding-in-didim/

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER