© Aydın Şafak

Ozan Çavuşoğlu adıyla dolandırıldılar

Aydın Şafak Gazetesi'ne ulaşan çok sayıda mağdur, kendilerinin Aydın BŞB’de iş vaadiyle dolandırıldıklarını belirttiler. Bazıları Emniyete de ifade verip şikayetçi olan mağdurlar nasıl dolandırıldıklarını bir bir anlattılar.

Aydın BŞB’nin itibarsızlaştırma operasyonlarında kullandığı gazeteci kisvesindeki şahısların, nasıl gayri ahlaki ve hukuki işlere bulaştıkları tek tek açığa çıkıyor.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, mağdurlar Aydın BŞB’den beslenen aynı zamanda Efeler Belediyesi tarafından desteklenen, Özlem Çerçioğlu'na yakın bir medya mensubunun “Ozan Çavuşoğlu ile çok yakınız. Sizi işe aldırırım. Özlem Hanım Ozan Çavuşoğlu ne derse onu yapar. İşiniz garanti sözleriyle bizlerden 50 bin lira civarı para aldı. Yaklaşık altı aydır da bizi oyaladı. Dolandırıldığımız anlayınca şikayetçi olduk. Bizi dolandıran gazeteci şahsı sık sık Ozan Çavuşoğlu ile beraber gördüğümüz, Aydın BŞB ve Efeler Belediyesi ile sıkı ilişkilerini bildiğimiz için söylediklerine inandık. Biz varlıklı insanlar değiliz. Ekmek peşindeki insanlarız” sözleriyle kendilerini dolandırdığını belirtirken düşürüldükleri mağduriyeti dile getirdiler.

Hakkında şikayet olan, Aydın BŞB ve Efeler Belediyesi kaynaklarından yüklü miktarlarda desteklendiği herkesçe bilinen, gazetecilik etiketini de bu tür faaliyetlerde kullanan şahsın aramasının olduğu da bildirildi.

Şahsın ismi bizde saklı olup Aydın BŞB ve Efeler Belediyesi'nin insanları itibarsızlaştırma operasyonunda kullandığı kirli medya aparatlarının karıştıkları bu tür eylemleri halkımızın takdirine sunuyor, böyle BŞB zihniyetine böyle gazetecilik vurgusunda bulunmayı elzem görüyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER