© Aydın Şafak

Trolleri başına bela oldu

Ergün Poyraz'dan Özlem Çerçioğlu'na tehdit dolu talimat, Arif Kunur'a yalancı çıkışı…

Tüm siyasi hayatı ön yüzü Sindirella arka yüzü Vampirella yöntemleriyle geçen Özlem Çerioğlu'nun başı, şimdi kendi trolleriyle belada. Milleti itibarsızlaştırmak için kullandığı troller şimdi Özlem Çerçioğlu'nu hedef alıyor.

10 yıl boyunca en gizli sırlarına vakıf olan ve itibarsızlaştırmak istediği kim varsa üzerine saldığı Durmuş Tuna'nın ifşaatları ardından neredeyse siyasi kroki durumuna düşen Özlen Çerçioğlu, aynı model ürünler Ergün Poyraz ile Arif Kunur arasındaki çatışmanın ortasında kaldı.

Eski asabi ve saldırgan üslubunu terkedip gayet sakin şekilde Özlem Çerçioğlu ve yapılanması ile hesaplaşma sürecine giren Durmuş Tuna'nın son paylaşımı, artık Çerçioğlu'nun Aydın'da ciddiye alınacak bir siyasetçi olarak görülmediğini kanıtladı.

SİYASİ HANEDANLIK SONA ERİYOR GÖNDERMESİ VE TONTİŞ NİNE KİM?

Ergün Poyraz'ın kendisine karşı yaptığı, “Utanmazlık-kepazelik-kumpasçılık” gibi hakaretlere ses çıkaramayan, CHP milletvekilliği ve partide üst düzey görev yapan Eren Erdem bir paylaşımı nedeniyle ihraç için disipline sevk edilirken Ergün Poyraz'ı hakaretlerinden dolayı disipline bile sevk ettirmeyen Özlem Çerçioğlu'nun artık ciddiye alınacak bir yanı kalmadığı tespitinde bulunan Durmuş Tuna'nın manidar paylaşımları, Aydın siyasetinde değişen rüzgarlar ve sona eren bir Çerçioğlu Hanedanlığı döneminin bitişine ilişkin öngörü olarak kabul ediliyor.

Durmuş Tuna manidar paylaşımında isim vermeden fakat herkesin kimi kast ettiğini bildiği şekilde şunları söyledi; “Tontiş nine uyudun mu? Emeklilik moduna çok çabuk girdin. Sabahlar olmadan uyan. Netekim tipsiz koftiden salladı yine. Çapsızın haddini bildirip uyuyaydın.”

POYRAZ'DAN ÇERÇİOĞLU'NA TEHDİT DOLU TALİMAT

ARİF KUNUR'A HAKARET ÜZERİNE HAKARET

Öte yandan yaşananlar, Özlem Çerçioğlu'nun eski medya celladı kabul edilen Durmuş Tuna'yı haklı çıkardı. Ergün Poyraz kendi gibi Çerçioğlu'nun yine en ağzı pis trollerinden biri kabul edilen Arif Kunur'a hakaret üzerine hakaret ederek, Özlem Çerçioğlu'na da tehdit ve talimat dolu paylaşımlarda bulundu.

Arif Kunur'u yalancılıkla suçlayan ve Özlem Çerçioğlu'na mahkemede tanık olacaksın talimatı verip adeta tehdit eden ve Çerçioğlu ile CHP’yi rehin almış gibi ifadeler kullanan Poyraz'ın paylaşım şu şeklide;

“Ey Arif Kunur. Yalan ağzınıza yuva yapmış. Özlem Başkan ve sen tanık olacaksınız. Başkan orada yazdığımı doğrulayacak. Senin paylaşımının yalan olduğu ortaya çıkacak. Sen başkanla bir daha görüş. Yalan ve iftiralara sarılma. Senden gazeteci olmaz. Bakalım mahkemede nasıl kıvırtacaksın.”

İşte adeta Özlem Çerçioğlu ve onun güdümündeki Aydın CHP'nin imla işaretlerini dahi bilmekten aciz bir şahsın elinde nasıl rehin kalıp ağızlarını dahi açamadıkları, iş bu nedenle sürekli, “Acaba ne açıkları var ki böyle meczupca, hakaret ve tehdit dolu paylaşımlara ağızlarını dahi açamıyorlar?” şeklinde yorumlara yol açan, Ergün Poyraz isimli şahsın o paylaşımı;

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER