Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çerçioğlu kurtulmak istiyor, Poyraz yapıştı bırakmıyor

Çerçioğlu kurtulmak istiyor, Poyraz yapıştı bırakmıyor
Gazeteci-yazarlık kisvesiyle her türlü itham-iftira-kumpas ile şahsi menfaat temini peşinde koştuğu dillere pelesenk olan Ergün Poyraz; bu kez hamisi ve destekçisi Özlem Çerçioğlu’nu hedef aldı.

Özlem Çerçioğlu hakkında kullandığı ağıza alınmayacak ifadeler ses kayıtlarına düşünce,  Çerçioğlu ile Poyraz’ın arası açıldı.

Özlem Çerçioğlu'nun eşi Perihan Poyraz’ı arayıp hesap sorduğunu açıklayan Ergün Poyraz, hem Çerçioğlu’na gözdağı vermek hem de kendini aklamak adına ihaleyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile Basın Danışmanı Eşber Okayer'e yıkmaya çalıştı.

Yapay zeka ile kendisine kumpas kurulduğu mazeretine sığınan Ergün Poyraz’n Özlem Çerçioğlu hakkında kullandığı ahlak dışı ifadelerin gerçek olduğu, Aydın BŞB çevrelerinde açıkça ifade ediliyor.

Yazar Sara Gül Turan yaptığı açıklamalarda Ergün Poyraz’ın kendilerine defalarca, “Özlem Hanım bana aşık. Onu FETÖ’den ben kurtardım” şeklinde ahlak dışı beyanlarda bulunduğunu daha önce kamuoyu ile paylaşmıştı.

Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ise hedef aldığı kişilere saldıran Ergün Poyraz'a sürekli sahip çıkmanın bedelini ödüyor. Atalar sözü etme bulma dünyasında olduğu gibi bir zamanlar Çerçioğlu’nun en güçlü silah gördüğü Ergün Poyraz, şimdi Özlem Çerçioğlu’nu hedef alıyor.

Öte yandan edinilen bilgiye göre kayıtlar, Ergün Poyraz'ın birlikte hareket ettiği SLK Haber tarafından alındığı iddia edildi. Bugüne kadar SLK Haber, Ergün Poyraz ile aynı doğrultuda yayın yapıyor ve birlikte hareket ediyorlardı. SLK Haber tarafından alınan kayıtların gerçek olduğu ve Ergün Poyraz'ın Özlem Çerçioğlu hakkında kullandığı ahlak dışı ifadelerin gerçek olduğu öne sürülüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!