Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çevre Müdürü Taha Al’a teşekkür…

Çevre Müdürü Taha Al’a teşekkür…
Aydın Şafak Gazetesi’nin “Tabut bina” haberleri büyük ses getirdi. Didim Mavişehir’de kentsel dönüşümün fitili ateşlendi. Çevre ve Şehircilik Müdürü Taha Al, Mavişehir’de kentsel dönüşümün önünü açtı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Taha Al’ın bu hayati konuya neşter vurması ve “ACİL” kod uyarısı ile Bakanlığa yaptığı girişim Mavişehir’de kentsel dönüşüm talebinde bulunan bina sakinlerinde seviç yarattı.

Mavişehirde kentsel dönüşümü isteyen sakinler Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Taha Al’ın konuya büyük duyarlılık göstererek işlem yapmasına teşekkür ederlerken “Keşke tüm illerde böyle görevini yapan sorumlu müdürlerimiz olsa, keşke her ildeki Çevre Müdürlerimiz Taha Al gibi duyarlı olsa” dediler.

Bilindiği gibi Aydın Şafak Gazetesi Didim Mavişehir’deki “Tabut binaları” raporlar ve belgeler doğrultusunda haberleştirmiş, Mavişehir’deki binaların sulak zemin üzerinde olduğunu kamuoyu ile paylaşmıştı.

53 yıl önce yapılan Didim’in ilk sahil yapı kooperatifi niteliğini taşıyan Mavişehir’deki depreme dayanıksız 1137 konut Aydın Çevre ve Şehircilik Müdürü Tahal Al’ın gösterdiği hassasiyetten sonra kentsel dönüşümün önü açılmış oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!