Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Denizli’de “istemezük” kampanyası

Denizli’de “istemezük” kampanyası
Özlem Çerçioğlu elemanlarına karşı Denizli’de “istemezük” kampanya başlatılıyor.

İktidarın politikalarına tepki olarak yerel seçimlerin genel seçimlere dönüşmesi ardından çok sayıda belediyeyi alan ve birinci parti çıkan CHP, içindeki fırsatçılarla yüzleşmeye başladı.

CHP adına en sorunlu belediyelerden birinin Aydın ile birlikte Denizli olması ihtimali, her geçen gün yükseliyor. Çerçioğlu yapılanmasından Bülent Bozbaş sınıf arkadaşı Denizli BŞB Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu tarafından, genel sekreterliğe atanmıştı. Daha sonra Bozbaş, Egemen Emre Beşli ve Onur Yılmaz gibi haklarında çok sayıda dava, soruşturma ve iddialar bulunan isimleri, Aydın BŞB’den Denizli BŞB’ye transfer etti.

Yapılanmanın transferinin bununla da sınırlı kalmayacağı, yeni bir ismi daha kuracakları yapılanmaya eklemeye çalışacakları kaydedilirken bu durum, Denizli’de isyanın fitillerini ateşleri.

Özellikle DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın'ın bu yapılanmanın etkisiyle BŞB Başkanı Nuri Çavuşoğlu tarafndan görevden alınıp yerine Egemen Emre Beşli'nin atanması, kamuoyunda büyük tepkileri beraberinde getirdi.

Bu isimlerin Aydın'da geçmişte haklarında yaşanan menfi iddialar gün yüzüne çıkmaya başladıkça, Denizli kamuyoyunda tepkinin yanı sıra, şaşkınlığın da beraberinde geldiği belirtiliyor.

Denizli'de bu isimlere karşı, “İstemezük” kampanyası başlatılacağı öğrenilirken, Denizlili Mimar Hüsamettin Ataman, yaptığı paylaşım ile fitili ateşledi.

İşte Mimar Ataman'ın o paylaşımı;

DENİZLİ’DE AYDIN EGEMENLİĞİ'NE DOĞRU GİDİŞ Mİ?

Aydın'dan getirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri BÜLENT BOZBAŞ'tan sonra, yine Aydın'dan getirilen EGEMEN EMRE BEŞLİ'nin DESKİ Genel Müdürlüğüne atanması, "DENİZLİ’de AYDIN EGEMENLİĞİ'ne Doğru Gidiş mi?" sorusunu gündeme getirdi.

Bilindiği gibi, OSMANLI döneminde DENİZLİ, AYDIN vilayetinin bir kazası idi. DENİZLİ, Cumhurlyet kurulduktan sonra VİLAYET olmuştu.

Hüsamettin Ataman (Mimar/Denizli)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!