Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Didim Belediyesi’nde mobbing uygulanan personel intihar etti

Didim Belediyesi’nde mobbing uygulanan personel intihar etti
Aydın Şafak Gazetesi olarak çok uyarmıştık. Didim Belediyesi'nde yaşanan siyasi derebeylik ve beraberinde gelen baskılar, bir personelin intiharına sebep oldu. İntihar eden personel aynı zamanda tek böbrekli ve engelli çıktı.

Edinilen bilgiye göre; Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ın ağır mobbing içeren sürgünleri sonucu, Nilüfer Altıner isimli kadın personel intihar etti. 49 yaşındaki bir çocuk annesi Nilüfer Altıner, çalıştığı birimden park ve bahçeler müdürlüğüne sürüldü.

1999 yılında Didim Belediyesi’nde işe başlayan Altıner bu sürgün üzerine, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'a giderek, “Başkanım emekliliğime bir iki ay kaldı. Ben tek böbrekle yaşıyorum ve engelliyim. Yakın zamanda emekliye ayrılacağım için bana yardımcı olursanız sevinirim” dedi. Hatice Gençay ise, “Emekliliğine kadar park bahçelerde çalışırsın. Emekliliğini orada tamamlarsın” şeklinde cevabıyla, Altınel'i adeta tersledi.

Yaşadığı travma karşısında şoka giren bir çocuk annesi Nilüfer Altıner, yaşadığı apartmanın üçüncü katındaki dairesinden kendini aşağıya attı. Ağır yaralı olarak hataneye kaldırılan Altıner, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

MÜSEBBİPLERİNDEN BİRİ ÖZGÜR ÖZELDİR

Aydın Şafak Gazetesi olarak aday gösterildiği günden itibaren Hatice Gençay ve damadı Cem Armutlu'nun adeta siyasi derebeylik misali yönetim anlayışını, CHP Genel Merkezi ve kamuoyuyla paylaşmıştık. Yazılarımızda emekçilere uygulanan ağır mobbing ve ilçede süren baskıcı yönetim tarzının yol açabileceği ağır sonuçları da gündeme taşımıştık. Tüm makale ve haberlerimizde personel ve Didimlilerin yaşadığı ağır travmaların aksi sonuçlarının, CHP’ye fatura edileceğine özellikle dikkat çekmiştik.

CHP Genel Merkezi tarafından yapılan cılız uyarılara tepkisiz kalan Hatice Gençay ile damadı Cem Armutlu'nun bir türlü dizginlenemeyişi, demokrasiyi savunan CHP’de adeta siyasi derebeylik yöntemleri izlemesinin faturası ne kadar Gençay ve damadında ise, faturanın büyük kısmının CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Genel Merkezi'nde olduğu gerçekliğini, kamuoyuyla paylaşıyoruz. Eğer bu olaydan da ders çıkarılmazsa, ileride çok daha kötü durumların yaşanmasının, ilçede yükselen tansiyona bağlı şekilde artacağını da ikaz ederek tekrar vurguluyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!