Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Efeler Belediyesi’nde emekçi kıyım operasyonu

Efeler Belediyesi’nde emekçi kıyım operasyonu
Efeler Belediyesi'nde çalışanlara yönelik akıl almaz mobing ve işten çıkarma süreci çalışıyor. Şu ana kadar yüzlerce çalışanın ya işten atıldığı ya işi bırakmaya zorlandığı belirtiliyor.
  • Aydın Şafak Gazetesi'ni arayan çok sayıda çalışan, perde gerisinde Barış Altıntaş'ın olduğu süreci Germencik'den gelen Başkan yardımcısı MHP kökenli Muttalip Özsemerci eliyle yürütülen planlı ve sistemli emekçi kıyımı yaşandığını dile getirdiler.

 

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'in seçim öncesi, “Tek bir çalışanımızı dahi işten çıkarmayacağız” sözüne rağmen Başkan Yetiştin'in iradesi dışında ve Çerçioğlu'nun Efeler yapılanması eliyle yürütüldüğü belirtilen “Emekçi Kıyım Operasyonu”nda yüzlerce çalışan mağdur edilirken, kıyım sırasında uygulanan yöntemler Nazi Almanyası'nı aratmıyor.

Pek çok çalışanın altı-yedi kez çalışma yerlerinin değiştirildiği, bunun yanında kendi ünvanları haricinde işlerde çalıştırıldığı, yetmezmiş gibi usulsüz evraklarla işten çıkarmalar veya işi bırakmaya zorlamalar yaşandığı belirtiliyor.

Çok sayıda emekçinin şu anda dava açtığı ve davaların önümüzdeki süreçte mobbing davaları ile süreceği kaydedilirken, sadece Aydın değil CHP tarihine kara leke olarak geçecek bu emekçi kıyım operasyyonun halkımızın, CHP Genel Merkezi ile üç maymunu oynayan işçi sendikalarının vicdanına bırakıyoruz.

İşçilerin haklarını savunmakla görevli sendikanın Başkanı olan aynı zamanda CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı ile yardımcısı Özlem Çerçioğlu'nun sağ kolu Ozan Çavuşoğlu'nun olduğu düşünülürse, Aydın Şafak Gazetesi olarak, “Ağla Aydınım ağla” sözleriyle, yaşananları CHP tarihinine kara leke larak kaydediyoruz.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Efeler Belediyelerinden beslenmeyi, kendilerine servis edilen haberleri noktasına dokunmadan yayınlamayı, bunun karşılığında aylık 30 bin ila 50 bin lira arası almayı gazetecilik zanneden ayakçı üç maymun medyanın ise işçi kıyımı karşısındaki duyarsızlığını kınıyor, haberin yorumunu halkımızın takdirlerine bırakıyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!