Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Efeler Belediyesi’nde rezaletin son perdesi

Efeler Belediyesi’nde rezaletin son perdesi
Aydın BŞB’deki kokuşmuş ve çürümüş zihniyet, Çerçioğlu yapılanmasının hükmettiği Efeler Belediyesi'ne de sirayet etti. Personelleri kavgayı ayırmak isterken öldürüldü, onlar kutlama gibi halı saha maçı yaptı…

Olay 18 Ağustos 2024 günü akşam saatlerinde, Efeler İlçesi Kurtuluş Mahallesi'ndeki bir kıraathanede meydana geldi. İki grubun arasındaki tartışma, bıçakların da kullanıldığı arbedeye dönüştü. Olaylarla hiç bir ilgisi olmayan 42 yaşındaki Bahri Günay, göğsünden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Bahri Günay, hayatını kaybetti.

EFELER BELEDİYESİ’NİN REZALETİ BUNDAN SONRA BAŞLADI

Öte yandan kavgayı ayırmak isterken yaşamını yitiren Bahri Günay'ın, Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanı olduğu ortaya çıktı. Bu durum nedendir bilinmez, Efeler Belediyesi ve BŞB’nin fonladığı medya organlarında yer almadı.

Efeler Belediyesi tarafından taziye mesajı da yayınlanmadı.

Bu durum büyük tepki çekerken, asıl skandal ertesi gün gece başladı.

Masum bir çalışanlarını kaybeden Efeler Belediyesi taziye ve anmada bulunması gerekirken, Zabıta Müdürlüğü ve Park-Bahçeler Müdürlüğü tarafından halı saha maçı düzenlendi. Maçın birimler arası dostluk ve kardeşliği pekiştirme, koordinasyonu geliştirme amacı taşıdığı belirtildi. Ölüsüne sahip çıkamayan ve saygı göstermekten kaçınan bir belediye yönetim ziniyetinin dirilere nasıl sahip çıkacağı, ayrıca merak konusu oldu.

Aydın şafak Gazetesi olarak Özlem Çerçioğlu yapılanmasının hükmettiği Efeler Belediyesi zihniyetini kınıyor, akşamları toplanıp toplanıp kafayı çektikleri Doğa Otel’den kafalarını uzatarak, gerçeklerle yüzleşmelerini kamu adına talep ediyoruz.

Merhuma Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başşağlığı diliyoruz.

24 SAAT SONRAYI MI BEKLEDİNİZ

Haberimiz yayına hazırlandığı sırada Efeler Belediyesi, Başkan Anıl Yetişkin'in cenazeye katıldığı resimleri yayımladı. 24 saat sonra yapılan paylaşımın, gelen tepkiler üzerine yapıldığı kaydediliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!