Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Ergün Poyraz’a büyük kazık

Ergün Poyraz’a büyük kazık
CHP Genel Merkezi'nden çıkan partiden sonsuza dek ihraç kararı ardından, tatil günü olmasına rağmen hakkındaki ihraç kararlarının yayınlanması ardından Ergün Poyraz'ın, belgeleri kimin sızdırdığı peşine düştüğü öğrenildi. Fazla çaba sarf etmesine gönlümüz el vermediği için, CHP’yi lağım çukuru olmakla itham eden Çerçioğlu'nun kalemşörü Ergün Poyraz'a, insaniyet namına yardımcı olmak adına, edindiğimiz bilgileri duyuruyoruz.

Siyasi kulislerden edinilen bilgilere göre parti teşkilatları, kamuoyu ve CHP Genel Merkezi'nin baskısına dayanamayan Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu kez Ergün Poyraz'ı korumak yerine kendi çıkarları adına feda etmeyi uygun buldu.

Ergün Poyraz sürekli olarak tebligatları almayıp Çerçioğlu'ndan kararın iptali için gereken yapmasını istiyordu. Elinde olduğu öne sürülen yazışma ve ses kayıtlarına güvenen Ergün Poyraz'ın Özlem Çerçioğlu ve Aydın BŞB’ye karşı emrivaki tutumlarıyla kararın iptalini talebi, bu kez genel merkezden döndü.

CHP Genel Merkezi ile halk ve CHP teşkilatlarındaki öfke seline engel olamayan Özlem Çerçioğlu, CHP içindeki yapılanması vasıtasıyla tatil günü evrakları medyaya sızdırdığı öne sürüldü. Bunun üzerine Ergün Poyraz, ihracını gizleyip istifa ettim açıklaması yaptı.

DİKKAT SOPAYLA SALDIRIR

Öte yandan konuyla ilgili Ergün Poyraz'ın kardeşi Ercan Poyraz'ın açıklamaları, oldukça ilginç ve skandal ötesi bilgileri ortaya koydu.

Özlem Çerçioğlu'nun hastanede yatma derecesinde davranış bozukluğu içerisindeki abisine nasıl sahip çıktığına anlam veremediğini söyleyen Ercan Poyraz, “Abim o kadar rayından çıktı ki bir gün köyde bana sopayla saldırdı. Her türlü tehdit, hakaret ve küfürlerde bulundu. Olaya jandarma müdahale etti. Abim hiç bir şey olmamış gibi Jandarma görevlilerine ben bunu yaparmıyım dedi. Jandarmalar da, sen yaparsın. Biz de valiz dolusu dosyaların var şeklinde cevap verdi. Abim işte böyle biri. Jandarma müdahale etmeseydi, abim elinde sopayla işi nereye götürür ve sonuç ne olurdu, artık orasını Allah biliyor” diye konuştu.

Yetkilileri kardeşi tarafından eli sopalı saldırgan şeklinde nitelenen Ergün Poyraz'ın resimlerini yaşadığı Çakırbeyli Köyü girişine asarak ziyaretçileri, “Dikkat Ergün çıkabilir” yazısıyla uyarı tabelaları asmaya davet ediyoruz.

Sadece yazıları, paylaşımları değil kardeşine dahi elinde sopayla saldırma girişiminde bulunan ve veriler üst üste konulduğunda her haliyle şiddet bağımlısı olduğu artık aşikar hale gelen Ergün Poyraz hakkındaki gerçekleri, halkın yaptığı tanımlamayla “Sopalı Führer” isimli yazı dizimizde, önümüzdeki süreç içerisinde kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!