Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Söke Belediyesi’nde aşk üçgeni iddiası

Söke Belediyesi’nde aşk üçgeni iddiası
Söke'de CHP’ye oy veren vatandaşlar, saçlarını başlarını yolar hale geldi. Söke kamuoyunu sarsan son iddialar, bu kadarına pes dedirtiyor. Aydın Şafak Gazetesi'ne ulaşan çok sayıda CHP’li, belediyede son gündeme gelen skandal iddialar karşısında şok olduklarını dile getirdiler.

Tarafimıza gerçek CHP'li vatandaşlardan ulaşan ihbar ve bilgilere göre, aşk üçgeni skandalı şöyle gelişti;

Mustafa İberya Arıkan, Belediye Başkan Vekilliği olduğu dönemde önceden tanıdığı bir bayanı, başkanlık katında taşeron işçi kadrosundan işe aldı. Görünüşte Başkan Arıkan'ın çok değer verdiği bu bayan, başkanlık makamına rahatlıkla girip çıkabiliyordu. Fakat ilerleyen süreçte Başkan Arıkan'ın şoförü ile ilişki kurudukları iddiaları ayyuka çıkınca, şoför işten çıkarıldı. Bu süreçte iklinin olayların gerçek olup olmadığının tespiti için, Arıkan tarafından takip ettirildikleri de, ulaşan iddialar arasında yer alıyor.

Başkanlık makamı ve halkın arasında pek görülmeyen, halkın sorunları ile ilgilenmediği öne sürülen ve bu nedenle Söke'de artık neredeyse, “Persona non grata President” yani istenmeyen başkan gibi görülmeye başlanan Arıkan'ın hizmetlerle değil sürekli bu tür skandallarla gündemde olmasını kamuoyu ve CHP Genel Merkezi'nin dikkatine sunuyoruz.

Bilindiği gibi Mustafa İberya Arıkan'ın daha önce de Aydınlılar için, “Aydın ovası o...pu dansöz yuvası” şeklindeki yazışmaları medyada sıkça yer almıştı. Buna rağmen oy veren Sökeli vatandaşlarımızı da bir dahaki seçimde daha dikkatli olmalarını, o sözleri dile getiren bir kişi yazışmada verdiği sözü tutuyor, o yazışmadaki bakış açısı neyse kentinizi öyle yönetiyor gerçekliğiyle yüzleşmeye davet ediyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.