Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

TunaCanPoyraz’dan üçlü güç birliği…

TunaCanPoyraz’dan üçlü güç birliği…
TunaCanPoyraz’dan üçlü güç birliği…

Üçlünün buluşmasında ana gündem maddesi, Ergün Poyraz'a yapılan haksızlıklar oldu.

Özlem Çerçioğlu için kendini heder eden, darp üzerine darba uğrarken bacağına gelmeyeceklere ayda 50 ila 200 bin lira maaş bağlandığı, Efeler Belediyesi'nden yapılan takviyelerle bu rakamların ulaştığı boyutlar masaya yatırılarak, Ergün Poyraz'a yapılan haksızlıklar kınandı.

Alınan kararlar arasında Aydın BŞB ile ilgili üçlünün elinde bulunan bilgi, belge ve dökümanların karşılıklı değiş tokuşu da ele alındı.

Masaya konan bilgi ve belgeler ortak çalışmayla haber, makale ve paylaşımlara dönüştürlecek. Daha sonra Özlem Çerçioğlu ve avanesine ithaf edilmesi kararında, mutabık kalındı. Ayrıca Aydın BŞB ve Efeler Belediyesi önüne konulacak siyah çelenkler ile yandaş basına deste deste para ödenirken Ergün Poyraz'ın görmezden gelinmesi, hatta ve hatta kardeşi tarafından, “Abim beni dolandırdı” şeklinde sözlere muhatap kalması protesto edilecek.

Koçarlı ve Davutlar'da Ergün Poyraz'ın darba uğradığı günlerde anma yıldönümleri kutlanacak. Aydın BŞB'nin Kuşadası'ndan helaları kaçırması sebebiyle kınamalar, ıkınma ve sıkınma yönetmiyle yapılacak.

Ergün Poyraz'a Aydın BŞB’den gazilik maaşı bağlatılması için de kulis başlatılacak. Üçlü aynı zamanda Aydın BŞB tarafından Kuşadası ilçesinden sökülerek başka yerlere kaçırılan helaların izini sürecek. Bu helalardan birinin ziyaretçisi bol Ergün Poyraz'ın evinin önüne konması, yine Kuşadası'ndan kaçırılan diğer banklar, şemsiye ve şezlonglarında Poyraz'ın evi çevresinde konuşlandırılıp, halkın huzur ve sükununun temini talep edilecek.

Poyraz ile Aydın BŞB arasında uzlaşma sağlanırsa “Dünya 1. Hela Olimpiyatları” için gündem oluşturulacak. Özlem Çerçioğlu'nun siyasi zekasıyla helaları cezalandırma aracı olarak kullanma fikri, Aydın ve Türkiye'nin tanıtımı için fırsata çevrilecek.

Aydın'da düzenlenecek “Dünya 1. Hela Olimpiyatları” için yarışma branşları, şu şekilde belirlenecek;

1- En sesli hacet giderme yarışması

2- En hızlı şekilde hacet giderilmesi yarışması

3- En kokulu hacet giderme yarışması

4- Oturarak grekoromen hacet giderme yarışması

5- Serbest stil ayakta hacet giderme yarışması

6- Kabızken hacet giderme yarışması

7- İshalken hacet giderme yarışması…

Birinci gelen yarışmacılara ödül olarak gümüş kaplamalı hela ibriği verilirken, dereceye giremeyen yarışmacılara hacet amaçlı poşet ve pet şişeler teselli ödülü olarak takdim edilecek.

Olimpiyat meşalesinin Ergün Poyraz tarafından taşınması, açılış kurdelesinin Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu-Ergün Poyraz-Metin Can tarafından kesilmesi düşünülüyor.

Üçlü arasında mutabık kalınan kararlar imza altına alınarak resmi gazetede yayınlandıktan sonra yürürlüğe girecek.

Üçlünün sır gibi sakladığı projeye ise Aydın Şafak ulaştı.

Filme aktarılması beklenen projenin adı, “Three Musketeers new episode” olacak. (Üç silahşörler yeni bölüm...) Senaryosu Ergün Poyraz tarafından yazılacak olan filmin çekimleri, Koçarlı ve Davutlar'da yapılacak. Yönetmenlik ve filmde Ana Kraliçe rolü için Özlem Çerçioğlu'na teklif götürülecek. Dayak yeme sahnelerinde, ısrarı üzerine konunun uzmanı Ergün Poyraz yer alacak. Fatih Akkentli Prens rolüyle yeniden izleyicilerle buluşacak.

Yine figüranlar arasında Aydın BŞB ve Efeler'den bir halt yemeden deste deste paraları götüren gasteciler yer alacak. Bu figüranlar sahne öününde, “Millet aç aç. emekli perişan” nidaları atıp, sahne gerisinde deste deste paraları götüren rollerde görünecek.

Aydın BŞB Doktoru Kadir Karakoç'un da filmde yer alması düşünülüyor.

Dr. Karakoç alkollü şekilde alem dönüşü kaza rollerinin en iyi oyuncularından biri olarak tanınıyor. Karakoç'un kaza sonrası tabana kuvvet kaçışı ve vatandaşlar tarafından yakalanış sahneleri, aksiyon filmleri aratmayacak.

Ozan Çavuşoğlu'nun da kendisine yapılacak teklifi heyecanla beklediği, “Filmde sarayın izleme, takip, üç silahşörlere pusu sahnelerinde rollerini en iyi şekilde ben oynarım” dediği kaydediliyor.

Durmuş Tuna'nın Battal Gazi, Metin Can'ın Malkoçoğlu rolünü üstlenecekleri filmin giderleri, Hakan Olkaç ve Ertuğrul Yamen tarafından düzenlenecek sahte evraklar ve doğrudan temin ihaleleriyle karşılanacak.

Bunun yanında asfalt, araç kiralama, çöp süpürme, Litera-Sampaş-Arga-EMAN firmaları yanında 14 milyon liraya ihaleye çıkılıp yüzlerce milyon lira harcanan Aydın Tekstil Alanı restorasyon şirketlerinin, imar kıyağı çekilen kişi ve kurumların da filmin finansına katkıda bulunmaları bekleniyor.

Muhteşem üçlünün imza atacağı yapımın gişe rekorları kırması ve Oskar'a 11 dalda aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!